امروز : جمعه ۱۳۹۷/۰۲/۷ می باشد.

آشپزی و تغذیه

طرز تهیه شیرازی پلو

طرز تهیه شیرازی پلو

کف ظرف پیرکس را چرب کنید، نیمی از برنج را در آن بریزید و روی آن مرغ ریش شده زرشک و بادمجان های خرد و سرخ شده را قرار دهید و خلال پسته بپاشید…

مواد لازم:

برنج ۳ پیمانه

ماست نصف پیمانه

زعفران دم کرده ۱ قاشق سوپ خوری

شکر ۳ قاشق سوپ خوری

سینه مرغ ۱ عدد

پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد

نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

تخم مرغ ۳ عدد

زرشک ۳ قاشق سوپ خوری

بادمجان دلمه ای ۱ عدد

خلال پسته ۱ قاشق سوپ خوری

روش تهیه:

برنج را با مقداری نمک و آب به مدت یک ساعت خیس نمایید.

سپس آن را در آب جوش بریزید، آبکش نمایید و با ماست و زعفران مخلوط کنید.

سینه مرغ را با پیاز و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه و آب روی حرارت قرار دهید تا مرغ پخته شود، آن گاه آن را از آب خارج و ریش نمایید.

حالا تخم مرغ ها را به برنجی که با ماست، زعفران و شکر ترکیب نموده اید، بیفزایید.

کف ظرف پیرکس را چرب کنید، نیمی از برنج را در آن بریزید و روی آن مرغ ریش شده زرشک و بادمجان های خرد و سرخ شده را قرار دهید و خلال پسته بپاشید.

سپس بقیه برنج را روی آن بریزید و با پشت قاشق فشار دهید.

حالا در ظرف را بگذارید و به مدت یک ساعت در فری که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم شده است، قرار دهید تا برنج دم بکشد و در سطح پایین ظرف طلایی شود.

مطالب مرتبط

  • مطلب مرتبطی پیدا نشد.

ارسال نظرات

پاسخی بگذارید

آخرین مطالب