امروز : جمعه ۱۳۹۶/۱۲/۴ می باشد.

آشپزی و تغذیه

خواص املج (آمله)

خواص املج (آمله)

 [categoriy],خواص املج یا آمله ,خواص دارویی املج یا آمله ,فواید املج یا آمله

طب سنتی و گیاهان دارویی-داروی گیاهی,خواص املج یا آمله ,خواص دارویی املج یا آمله ,فواید املج یا آمله ,خاصیت املج یا آمله ,املج یا آمله در طب سنتی ,فواید درمانی املج یا آمله ,مضرات املج یا آمله ,فوائد املج یا آمله , املج یا آمله ,طب سنتی ,خواص سبزیجات ,خواص میوه جات , خواص املج یا آمله در طب سنتی ,فواید املج یا آمله در طب سنتی

 

املج (آمله)
نحوه استفاده : سفوف آن با هموزنش قند به اندازه روزی پنج درهم با آب نیمه گرم برای خراش روده ماده بواسیر و نواصیر ، ضعف معده و بینایی و تاریکی چشم سودمند است و اگر آنرا همراه با افسنتین بخورند معده را تقویت میکند خوردن مربای آن هر روز برای تعادل بخشیدن به بدن مفید است
خواص : گرمای خون را فرو می نشاند .ریشه موها را قوی می گرداند و مو را به رنگ سیاه در می آورد .
مفاصل :برای پی ها و مفاصل مفید است .
چشم :دید را تقویت می کند .

نفس و سینه :قلب را قوت و صفا می دهد و مایه افزایش هوش و ذکاوت می شود .
اندام های غذا :معده را تقویت و دباغی می نماید .قی را باز می دارد ، تشنگی را فرو می نشاند و اشتها انگیز است .
اندام های دفعی :معده را نیرو می بخشد و شهوت انگیز است . برخی برآنند که بندآورنده ی شکم است .
مربای آن ملین است، هیچ زحمت نمی دهد و در علاج بواسیر مفید است .

مطالب مرتبط

  • مطلب مرتبطی پیدا نشد.

ارسال نظرات

پاسخی بگذارید

آخرین مطالب